Kingspan Insulation

Kingspan Insulation NL

Kingspan Group Kingspan Insulation

Kingspan Group posilňuje svoju pozíciu získaním 100% podielu spoločnosti vyrábajúce priemyselnú izoláciu

Kingspan-Tarec_web.jpgSpoločnosť Kingspan odkúpila zvyšných 50% akcií spoločnosti Kingspan Tarec a stala sa tak jej jediným vlastníkom. Spoločnosť Kingspan týmto krokom významne rozšírila svoje portfólio a posilnila svoju pozíciu na trhu v Európe.

Spoločnosť Kingspan Tarec vyvíja a vyrába vysoko kvalitné izolačné materiály pre priemyselné aplikácie, akými sú napríklad chladiace vozidlá alebo potrubie pre priemyselnú a petrochemickej výroby. Tvrdé rezolové a PIR izolačné dosky sú všeobecne uznávané ako najlepšie a najúčinnejšie izolácie potrubia dostupné na trhu.


Expanzia na európske trhy


Spoločnosť Kingspan Tarec so sídlom v meste Turnhout (Belgicko) je súčasťou spoločnosti Kingspan Insulation kontinentálna Európa (Winterswijk, Holandsko). Spoločnosť Turnhout má k dátumu vydania tejto správy celkom 120 zamestnancov.

"Vďaka tejto investícii, Kingspan získal jedinečnú príležitosť rozšíriť svoje portfólio izolačných výrobkov, a to ako v Európe, tak aj mimo nej", hovorí Hans Jacobs, generálny riaditeľ spoločnosti Kingspan Insulation pre kontinentálnu Európu.

Viac informácií?

V prípade záujmu o viac informácií o možných úsporách energie a následnému zníženiu emisií CO2 navštívte webové stránky na adrese www.kingspantarec.com. Nájdete tu všetky potrebné informácie týkajúce sa najefektívnejšieho riešenia izolácií na potrubia, technické zariadenia budov, priemyselné a petrochemické aplikácie alebo izoláciu chladiacich vozidiel.


Spoločnosť Kingspan Izolácia


Spoločnosť Kingspan Insulation vyrába a predáva vysoko kvalitné rezolové a PIR izolačné dosky pre obytné a úžitkové budovy, ktoré sú vhodné aj k ďalším priemyslovým účely v celej Európe. Široký sortiment najmodernejších výrobkov je v Európe ponúkaný pod značkami Kooltherm ®, Therma ™, iSoEasy ™ a Selthaan®. Spoločnosť ďalej ponúka unikátnu vákuovú izoláciu OPTIM-R s hodnotou λ = 0,007 W / m • K.

Použitie izolácií Kingspan prispieva k zabezpečeniu a udržaniu vysokého štandardu v stavebnom priemysle.


Spoločnosť Kingspan Izolácia kontinentálna Európa je súčasti skupiny Kingspan plc, so sídlom v Írsku.